Ons DNA

Visie
De visie van Bouw in Balans is vastgelegd in ons talenten-DNA. Deze grafische weergave illustreert waar wij als Bouw in Balans voor staan.

Ieder mens heeft unieke talenten. Samen met u kijken wij naar de optimale balans tussen het inzetten en het ontwikkelen van talent. Wij gaan graag op zoek naar deze talenten en onderzoeken daarvoor de persoonlijkheid, de intelligentie, de drijfveren, kernwaarden en lange termijndoelen van mensen. We stimuleren de ontwikkeling van kennis en vaardigheden met als doel dat de medewerker zijn competenties kan laten zien in werkgedrag.

Met passie voor mens en organisatie dragen wij bij aan het duurzaam ontwikkelen van talent. Wij zien mensen beter tot hun recht komen wanneer zij hun talenten ontdekt hebben. Vanuit die wetenschap staan wij voor talentontwikkeling waarbij de resultaten voor lange tijd effect hebben op de resultaten van de organisatie en bijdragen aan het ontwikkelvermogen van uw organisatie.

De 4 P’s van Bouw in Balans
Hoe brengen wij onze kernwaarden in de praktijk?

Onze waarden vertalen zich in een Persoonlijke en Professionele manier van werken gericht op een Positief resultaat en met Passie voor mensen. De 4 P’s vertalen we in concrete gedragingen voor ieders rol. Of het nu gaat om één van onze adviseurs, coaches, assessoren, acteurs of de binnendienst. Op onze waarden en normen zijn we aanspreekbaar.