Over bouw in balans

Ontwikkeling van de talenten van mensen is een investering in duurzaamheid. Talent staat daarom bij ons centraal en vormt de kern van ons DNA.

Meten en ontwikkelen met oog voor duurzaamheid
Wij focussen ons op het meten en ontwikkelen van talent. Onze assessments bieden grondige, wetenschappelijke analyses en geven duidelijke adviezen. Dat is ons talent, dat zichtbaar is in het gedrag van onze mensen. Daarnaast hebben we kennis van de arbeidsmarktsituatie in de bouw. Onze adviseurs zijn op de hoogte van trends en houden ontwikkelingen in de sector goed bij. Ze maken actief gebruik van het netwerk van contacten en zijn resultaatgericht in hun aanpak.

In onze diensten op gebied van advies en coaching zetten wij ons in om u te helpen een optimale balans te bereiken tussen de talentontwikkeling van uw medewerkers én de ontwikkeling van uw organisatie. U en uw medewerkers adviseren om tot een succesvolle en duurzame samenwerkingsrelatie te komen, dat is onze missie en onze passie.

Landelijke Dekking
Bouw in Balans functioneert als een actieve netwerkorganisatie van professionals met kennis van de Bouw & Infra. Zij verrichten op gepassioneerde en persoonlijke wijze hun werk. Onze assessoren zijn landelijk inzetbaar, flexibel ingesteld en resultaatgericht.

Duurzame Ontwikkeling
Om te kunnen zijn wie we willen zijn, ontwikkelen we voortdurend onze eigen competenties. Wij investeren in onze mensen door kennisbijeenkomsten, intercollegiale consulten en door periodieke feedback op elkaars functioneren. Daarmee is Bouw in Balans voor u een duurzame samenwerkingspartner, die up-to-date is en blijft.
Kernwaarden die ons drijven zijn: initiatief, verantwoordelijkheid, creativiteit, groei van mensen en daadkracht. Gedreven door deze waarden zijn we een gewilde en positief gewaardeerde samenwerkingspartner.

Wilt u meer weten over Bouw in Balans?
Onze visie op assessments is vastgelegd in ons Talenten-DNA