Beter bouwen door focus op talent

Partner voor selectie, ontwikkeling en mobiliteit van personeel

Over Bouw in Balans

DNA Assessmentbureau Bouw in Balans

Ontwikkeling van de talenten van mensen is een investering in duurzaamheid. Talent staat daarom bij ons centraal en vormt de kern van ons bedrijfs-DNA.

Evenwichtig meten en ontwikkelen

Wij zetten ons in om u van dienst te zijn bij het evenwichtig meten en ontwikkelen van talent. Onze assessments bieden grondige, wetenschappelijke analyses en duidelijke adviezen. Dat is ons talent, dat zichtbaar is in het gedrag van onze mensen. Daarnaast hebben we kennis van de arbeidsmarktsituatie in de bouw. Onze specialistische adviseurs zijn op de hoogte van trends en houden ontwikkelingen in de sector goed bij. Ze maken bij Outplacement gebruik van ons netwerk en zijn realistisch en resultaatgericht in hun aanpak.

In onze diensten op gebied van advies en coaching zetten wij ons in om u te helpen een optimale balans te bereiken tussen de talentontwikkeling van uw medewerkers én de ontwikkeling van de kerncompetenties van uw organisatie. U en uw medewerker adviseren om tot een succesvolle samenwerkingsrelatie te komen, dat is onze missie en onze passie. 

 

 

Landelijke Dekking

Bouw in Balans functioneert als een actieve netwerkorganisatie van professionals met kennis van de Bouw & Infra. Zij verrichten op gepassioneerde en persoonlijke wijze hun werk..

Door onze werkwijze en flexibiliteit hebben we een landelijk netwerk van assessoren.

Duurzame Ontwikkeling

Om te kunnen zijn wie we willen zijn, ontwikkelen we voortdurend onze eigen competenties. Wij investeren in onze mensen door kennisbijeenkomsten, intercollegiale consulten en door periodieke feedback op elkaars functioneren. Daarmee is Bouw in Balans voor u een duurzame samenwerkingspartner, die up-to-date is en blijft.
Kernwaarden die ons drijven zijn: initiatief, verantwoordelijkheid, creativiteit, groei van mensen en daadkracht. Gedreven door deze waarden zijn we een gewilde samenwerkingspartner geworden van vele bedrijven en instellingen.

Wilt u meer weten over Bouw in Balans?    

Onze visie op assessments is vastgelegd in ons assessment-DNA

Vestigingen Bouw in Balans Visie Bouw in Balans Adviseurs Bouw in Balans
Vestigingen Visie Adviseurs