Beter bouwen door focus op talent

Samenwerkingspartner voor selectie- en ontwikkeling

Erna Luttik

Assessor Erna Luttik  Persoonlijk

  Ik werk als psycholoog en assessor graag voor Talent in Balans omdat we mensen met       respect en openheid bekijken. Doordat we met veel adviseurs zijn, kunnen we elkaar    
  aanvullen en leren van elkaar. Hoeveel mensen we ook zien per jaar, ik blijf het boeiend vinden om te proberen het gedrag van iemand te begrijpen.

Professioneel

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker en heb ik gewerkt met jongeren en in pastoraal werk. Later ben ik arbeids- en organisatiepsychologie gaan studeren, vooral gericht op persoonlijkheid. Ik heb een brede ervaring in het vakgebied en onder andere gewerkt bij psychologisch adviesbureaus voor selectie- en ontwikkelingsvragen, reïntegratie van gehandicapten en beroepskeuze voor scholieren.

Passie

Ik richt mij op persoonlijkheidspsychologie: wie ben je, wat drijft je en hoe werkt dat uit in je werk? Ik blijf het boeiend vinden om te zoeken naar de talenten en de valkuilen van ieder individu. Iedereen is uniek! Ik trek graag een dag(deel) met iemand op om naar diens functioneren te kijken en daar lessen uit te trekken.

Meer informatie?

Telefoon Assessor Erna Luttik 0182 - 591529 Contact Assessor Erna Luttik Contact