Beter bouwen door focus op talent

Samenwerkingspartner voor selectie- en ontwikkeling

Cobi van Velzen

adviseur Cobi van Velzen

Persoonlijk

Al sinds 2007 werk ik voor Bouw in Balans. De bouw spreekt mij aan wegens het praktische en concrete van het werkveld en dat zie je terug in de cultuur. Daar voel ik mij in thuis. Ik vind het prettig om op een zelfstandige manier te kunnen werken en toch samen met andere professionals bezig te zijn met het vak en jezelf en de kwaliteit van de dienstverlening te blijven verbeteren. Ik ben geïnteresseerd in de drijfveren van mensen en deze te plaatsen in de context van hun werk. Ik ben hierin analytisch en oplossingsgericht.

Professioneel

Met een secretaresse opleiding en een studie scheikunde heb ik 7 jaar bij een commerciële organisatie gewerkt. In 1998 heb ik de overstap gemaakt naar een management advies bureau. Hier heb ik de kneepjes van het HR vak geleerd en veel selectie- en ontwikkelingsvraagstukken mogen helpen oplossen. Na 2 jaar elders als intern HR adviseur te hebben gewerkt, ben ik in 2007 begonnen bij Talent in Balans als adviseur.

Passie

Ik geloof in de talenten van mensen en ook dat als je die talenten optimaal benut, het voor de persoon én de organisatie waarin hij/zij werkt tot plezier en succes leidt. Door zowel de deelnemer als de organisatie goed in kaart te brengen, kun je naar een optimale situatie toewerken. Dat ik mensen en organisaties hierbij kan helpen, zie ik als een voorrecht.

Meer informatie?

Assessor Cobi van Velzen 06 - 27524003 Assessor Cobi van VelzenContact